Solsytemer tilbyr løsninger som er effektive, robuste og skalerbare. Det er din sikkerhet for at du vil ha glede av en stabil fremtidsrettet energiproduksjon.

Solsytemer tilbyr løsninger som er effektive, robuste og skalerbare. Det er din sikkerhet for at du vil ha glede av en stabil fremtidsrettet energiproduksjon.

Effektiv teknologi

Løsninger for produksjon av strøm basert på solenergi har vært i enorm utvikling i de senere år. Solcellepaneler blir stadig stadig mer effektive og produserer langt mer strøm per kvm sammenlignet med få år tilbake. Produksjonskostnadene for solcellepaneler har også blitt kraftig redusert slik at strømproduksjon basert på solceller har blitt et reelt alternativ for den miljøbevisste og det åpner seg nye bruksområder.

Produksjonsmetodene for våre solcelleløsninger følger de høyeste standarder og kun det beste materiellet  blir benyttet i produksjonen. Det er noe av årsaken til at vi med våre  solpaneler kan tilby en garantert stabil strømproduksjon i 25 år. 

Robust teknologi

Våre solenergi løsninger er spesielt tilpasset det nordiske klima med snørike vintere og skiftende værforhold. Vi samarbeider med ledende europeiske produsenter av komponenter som leverer produkter som er sertifisert for å tåle store snømengder, ustabile vindforhold  og skiftende temperaturer.

 

Våre løsninger har gjort det svært bra i ulike tester og har vist seg å komme ut med høyest strømproduksjon i ulike langtidstester som sammenligner alle de ledende produsentene i verden over en periode på 24 mnd.

Skalerbar teknologi

 Vi kan tilby løsninger for installasjoner av enkeltstående solpanel  på hytteveggen med tilkopling til 12 volts batteri til strømproduksjon til hytten. Vi  leverer også komplette løsninger til montering av større solkraftverk. Det er ingen begrensninger i komponentene iforhold til størrelse på anlegg og produksjonskapasitet.

Solpanelene kan seriekoples i rekker og koples med invertere som er dimensjonert riktig iforhold. Det er også mulig å montere mer estetiske solcelle løsninger som er direkte tilpasset taket og vil kunne erstatter tradisjonelt takmateriell.

 

Solenergi i Norge

 

 Norge har et godt utgangspunkt for produksjon av strøm basert på solenergi. På 60 og 70 tallet var Norge det ledende landet på innstallasjon av solpaneler. Dette skyldes den norske hyttekulturen og de mange hyttene som har blitt bygget langt til fjells og i områder hvor det ikke er strømforbindelse.

Med en økende bevissthet og interesse for installasjon av solenergi ventes det at antall solarinstallasjoner også i Norge kommer til å øke kraftig i de neste årene.

 

Solenergi globalt

 

I de senere år har utberedelsen av solenergi hatt en enorm utvikling globalt. I mange land er solenergi blitt prismessig konkurransedyktig med andre alternative strømkilder.  Det er også en stadig økende miljøbevissthet i vår del av verden.  Installert kapasitet for solenergi på global basis var i 2010 41 gigawatt som økte til 71 gigawatt i 2011.

 

Total solarproduksjon


Fremtidig økning i solar- og vindkraftproduksjon globalt er i følge McKinsey & Co forventet til å bli på over 28 % årlig økning i installert kapasitet.

640px-World-solar-wind-installed-capacity-2012