Hvorfor solstrøm på fritidsboliger ved sjøen og på fjellet?

Norske fritidsboliger ved sjøen og på fjellet øker i størrelse og dagens krav til komfort er også i utvikling. Behov for lys, kjøleskap, bredbånd, nettbrett og PC-er bidrar til å øke behovet for energi tilgjengelig for å få et bekvemt hytteliv. Nyeste solarteknologi har gjort kvantesprang i energiproduksjon sammenlignet med bare få år tilbake og er egnet til å dekke energibehovet på en utmerket måte.  Den rivende utviklingen har gjort at steget opp til løsninger som genererer elektrisitetsspenning på 230v er innen rekkevidde for de aller fleste.

Register to read more...

Hvorfor solstrøm i privatboliger og gårdsbruk?

Ved å produsere sin egen strøm vil elektrisiteten som ikke blir benyttet i egen bolig bli sendt ut på det lokale strømnettet. Du blir din egen elektrisitetsprodusent!

Større eneboliger har et høyt energibehov. Varmekabler både inne og ute i tillegg til velutstyte bad og kanskje svømmebasseng utgjør et betydlig strømforbruk. Med installasjon av et solaranlegg vil regningen fra den lokale strøm- og nettleverandøren bli betydelig redusert. 

Register to read more...

Hvorfor solstrøm på naust og mindre driftsbygninger?

Ofte er det ikke hensiktsmessig å strekke lange kabler for å få tilgang til strøm til avsidesliggende bygninger som garasjer, naust og mindre driftsbygninger. Strømbehovet kan begrense seg til ønsket om å drive lamper for belysning, mindre elektriske håndverktøy, vinsj, pumpe eller lignende. Solsystemer tilbyr enkle løsninger som dekker slike behov for både næringsdrivende og privatpersoner. 

Register to read more...